آیت الله حائری شیرازی
خانه / پیام ها / پیام در خصوص ستاد غدیر

پیام در خصوص ستاد غدیر

بسمه تعالی

 محضر آیت ا… خزعلی پرچم دار احیاء غدیر

محضر برادران و خواهران ایمانی عاشقان ، قهرمان غدیر

با خود گفتم اگر توفیق حضور در مجلس منور شما را نداشته باشم خرسندم که توفیق سلام از راه دور را با پیامی داشته باشم .

چرا غدیر را خدای بزرگ چنین عظیم شمرد که فرمود:‌ «‌ الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا » ؟

چرا فرمود «‌ الیوم یأس الذین کفروا من دینکم » مردمی که نماز می خوانند روزه می گیرند فریضه حج را انجام می دهند زکات مال می پردازند امر به معروف و نهی از منکر می کنند دشوار تر از همه این امور ، در جهاد مشارکت  کرده اند و شهداء بسیاری تقدیم اسلام نموده و خود از جنگها زخم های عمیقی برداشته اند چرا این همه طاعات و عبادات از واجبات گرفته تا مستحبات از جهاد گرفته تا شب زنده داری و اشک های پنهانی اسلام رضایت بخش و دین  پذیرفته شده خداوند نیستند ؟

در غدیر چه خبر است ، که اسلام غدیر است اسلام خدایی است . در غدیر چه پیش آمده که نعمت جامع و اسلام به عنوان دین مرضی خداوند گردیده است ؟

در غدیر چه نکته ای نهفته است که کافران و در رأس آنان ابلیس از تحریف دین مأیوس شده اند برای پاسخ به همه سؤالات از عزیزان حاضر در مجلس می خواهم لحظه ای به یک کشتی ، هواپیما و یا اتوبوس بیاندیشند این وسائل نقلیه از دو قسمت تشکیل شده است . قسمی برای مسافران و جایگاهی برای رانندگان و شما می دانید کابین درکشتی و هواپیما و جایگاه راننده در اتوبوس مرکز فرماندهی و جهت گیری جمیع دستگاه است . مسافران وظایفی دارند که از مرکز کابین به اطلاع آنها می رسد و همه مسافرین بایستی به دستورات توجه نمایند .

عبادات گوناگون از حج گرفته تا جهاد از نماز گرفته تا زکات و از  فرائض گرفته تا نوافل ، همه آداب حضور در کشتی است . اما ولایت سکان داری و مرکز فرماندهی و جایگاه راننده است .

چه انسان های زبان بسته و کم اقبالی ، که یک رکعت نمازشان در همه عمر قضا نشد و هیچ فریضه ای از آنها فوت نگشت و همه عبادات را از صله رحم گرفته تا جهاد و حج و زکات را به موقع انجام می دادند اما متأسفانه در انتخاب کشتی اشتباه کرده بودند آنها سوار آن کشتی ای شدند که مقصدشان حرکت از نور به ظلمت بود .

آنها وسیله  خود را خوب انتخاب نکرده بودند وقتی پیاده می شدند می دیدند این همه مسافت را از مقصد دور شده بودند و تأسف بیشتر از آنجهت که فرصت برای ادامه سفر پایان یافته بود و دیگر هر کس در هر جا پیاده می شد همانجا منزلگاه ابدی او بود که «‌ اولئک اصحاب النار هم فیها خالدون » بیچاره ها به امید بهشت  سوار شده بودند اما متأسفانه در جهنم پیاده شدند چه حسرت بار است که انسان با نماز اول وقت و اداء جمیع فرائض مرتباً از بهشت دور و در اعماق جهنم فرو رود .

اهمیت غدیر در انتخاب کشتی است . دو کشتی پیش روی مسلمانان است یکی به فرماندهی طاغوت و یکی به فرماندهی بنده راستین خداوند . کشتی ولایت ا… است که از سمت تاریکی به سوی نور رهسپار است هر کشتی دیگری از آن ولایت طاغوت ها است که از جانب نور به سمت تاریکی در حرکت است .

در غدیر کشتی ولایت ا… را به سکان داری علی (ع) به مردم ارائه داده اند و همه را برای سرنشینی آن ثبت نام کرده اند و کشتی طاغوت را با همه خطرهای آن به مردم معرفی نمودند . اما بنی امیه مردم را در آموزش وظائف کشتی نشینی آزاد گذاشتند اما از دانش کشتیبان شناسی محروم نموده اند تا وقتی مردم را سوار کشتی شرک می کنند متوجه نشوند «‌ انّ بنی امیه رخصوا الناس فی تعلیم الایمان و منعوا هم تعلیم الشرک لکی اذا حملوا هم علیه لم یعرفوا »

تعلیم ایمان آموزش نماز و جهاد همه عبادت است . آموزش شرک شناختن کشتی طاغوت را شناسایی کردن دانش طاغوت شناسی است . امروز هم جدایی دین از سیاست و پیشنهاد حکومت لائیک بهمین مناسبت است زیرا غرب لائیک با سکان داری علوم انسانی خود علوم انسانی دانشگاههای جهان را در مشت دارد که مرتباً  کارشناسان علوم انسانی را تربیت می نمایند این کارشناسان سکانداران کشتی سیاست ، اقتصاد ، تربیت و در یک کلام سکان داران فرهنگ حکومت های خود هستند و هیچ مطلبی از سالم مانده ترین دین های الهی چو ن اسلام اهل بیت و سالم مانده ترین کتاب های الهی از تحریف مثل قرآن با هر صراحتی که گفته شود مثل این که اعلام جنگ با خداست برای تربیت شدگان علوم انسانی غرب پشیزی ارزش ندارد و با کمال گستاخی به آن می خندند که تحریم ربا مطلب دور از واقعیت و آرزویی ایده آلیستی است .

بهرجهت چه در صدر اسلام و چه امروز محل نزاع حق و باطل سکان داری کشتی حکومت است وگرنه اعمال و وظائف کشتی نشینان همان تعلیم ایمانی است که بنی امیه از آن واهمه نداشته اند .

احیاء نام غدیر و بزرگ داشت روز آن زمینه توجه هر چه بیشتر به مسئله سکانداری اسلام است مسئله ولایت فقیه و اهتمام به آن هم دقیقاً جزء مسائل سکانداری است . اگر کلمه « لااله الا الله » حصن الهی است و ایمنی از پریشانی دنیا و پشیمانی آخرت در اوست مشروط به سکان داری آن است همانگونه که نواده رشید امام غدیر فرمود«‌ بشروطها و انا من شروطها »‌ .

 به پویندگان راه غدیر بزرگداشت روز سوار شدن به کشتی ولایت را توصیه می نمایم .

 والسلام

محی الدین حائری

۲۱/۷/۸۲